P90173866

De legendarische racesuccessen van MINI krijgen een vervolg in de virtuele wereld. Het MINI Design Team heeft dé ultieme MINI ontworpen om virtueel te presteren in de racegame Gran Turismo®6 voor PlayStation®3. De MINI Clubman Vision Grand Turismo belichaamt ook in deze game de essentie van het merk, met een pure go-kart handling en een waanzinnig, compromisloos design.

Het design bezit alle karakteristieke kenmerken van MINI, maar dan in de sportiefste en opwindendste vorm. De enorme luchtinlaten aan de voorzijde reiken tot net boven de grond en versterken de exclusieve uitstraling. De koplampen zijn voorzien van vier afzonderlijke LED-elementen die een “X-patroon” creëren, bekend van endurance-racers van weleer. Andere verwijzingen naar het verleden zijn de rechtopstaande ruitenwissers en de contrasterende striping op de motorkap, het dak en de achterzijde.

P90173877

Door de uitgebouwde wielkasten, de 22” lichtmetalen wielen en de enorme spoorbreedte biedt de MINI Clubman Vision Gran Turismo ook virtueel indrukwekkend veel grip in bochten. Andere highlights zijn de high-performance remmen en de vlakke, koolstofvezel bodemplaat die zowel de luchtweerstand als het gewicht verlaagt.

Van 0-100 km/u in 3,5 seconden.
De virtuele MINI Clubman Vision Grand Turismo staat in Gran Turismo®6 garant voor huiveringwekkende rondetijden dankzij de 290 kW/395 pk sterke krachtbron. De aandrijfkrachten worden via een sequentiële zesversnellingsbak en permanente vierwielaandrijving naar het asfalt gestuurd. De MINI Clubman Vision Grand Turismo sprint in slechts 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u en bereikt een topsnelheid van 290 km/u. De topsnelheid is afhankelijk van de overbrengingsverhoudingen van de versnellingsbak die, net als de demperinstellingen, per circuit kunnen worden aangepast door de gamer.

P90173875

Ready to race.
Gran Turismo®6 bevat 39 racecircuits van over de hele wereld en meer dan 1.200 auto’s die zeer realistisch in HD zijn gereproduceerd. De MINI Clubman Vision Grand Turismo maakt onderdeel uit van de update van Gran Turismo®6 die per direct beschikbaar is.

Bron: MINI Nederland

Share →

Posts per onderwerp

Contact

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Reageer op posts in de 'comments' of deel een bericht via Facebook en Twitter! Heb je nieuwstips? stuur naar: mail@miniblog.nl.

Copyright

© 2012 MINIblog.nl | alle rechten voorbehouden. MINIblog.nl is een zelfstandig nieuwsblog over MINI en is op geen enkele manier verbonden met BMW AG of BMW Group Nederland. MINI is een geregistreerd handelsmerk van BMW AG. Het is niet toegestaan artikelen te kopiëren of deze site te framen. Het is niet toegestaan RSS feeds te publiceren zonder onze toestemming. Bij citaten of links altijd MINIblog.nl als bron vermelden.