spyshots-2014-mini-cooper-5-door-h

Bij de autofabriek VDL-NedCar in Born loopt volgend jaar de allereerste vijfdeurs MINI van de band. Dat meldt het autoblad Autovisie. MINI en VDL willen er nog niets over zeggen.

De komst van een vijfdeurs MINI is ook nog niet officieel aangekondigd. Wel zijn er al diverse prototypes betrapt tijdens het testen. De productie van MINI’s bij NedCar gaat in de tweede helft van 2014 van start. de banden fabrikant Vredestein-Apollo uit Enschede mogen de MINI’s gaan voorzien van het juiste schoeisel. De MINI Countryman is al wel een vijfdeurs-uitvoering.

Bron: Autovisie

Tagged with →  
Share →

One Response to Vijfdeurs MINI straks uit Born

  1. Ferry schreef:

    Leuk, leuk maar natuurlijk geen echte mini meer. Wel goed dat vredestein banden onder komen #NLeconomie

Posts per onderwerp

Contact

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Reageer op posts in de 'comments' of deel een bericht via Facebook en Twitter! Heb je nieuwstips? stuur naar: mail@miniblog.nl.

Copyright

© 2012 MINIblog.nl | alle rechten voorbehouden. MINIblog.nl is een zelfstandig nieuwsblog over MINI en is op geen enkele manier verbonden met BMW AG of BMW Group Nederland. MINI is een geregistreerd handelsmerk van BMW AG. Het is niet toegestaan artikelen te kopiëren of deze site te framen. Het is niet toegestaan RSS feeds te publiceren zonder onze toestemming. Bij citaten of links altijd MINIblog.nl als bron vermelden.