MINI introduceert twee nieuwe characters: de MINI Hyde Park en de MINI Green Park. Nieuw design met exclusieve kleuren en uitrusting onderstrepen het sportieve karakter en de Britse roots van MINI. Deze speciale pakketen zijn verkrijgbaar voor de verschillende MINI en MINI Clubman varianten.

Volgens MINI komen in de twee uitvoeringen duidelijk elementen terug uit de twee gelijknamige parken in de Britse metropool Londen. Vooral stijlvol en sportief zijn volgens MINI een synoniem voor de parken in Londen. Het tweetal kenmerkt zich door speciale kleurencombinaties.

De MINI Hyde Park heeft de kleurencombinatie Pepper White met de nieuwe en contrastterende kleur Hot Chocolate. Het interieur moet vooral een luxe gevoel opwekken door het gebruik van ledersoorten als Gravity met Carbon Black of Polar Beige. Ook het dashboard is voorzien van leer.

De Green Park-uitvoering is wat sportiever. Logisch als je bedenkt dat in het gelijknamige park in London, nabij Buckingham Palace, veel inwoners hardlopen ter ontspanning. De Green Park heeft de bekende kleur Pepper White maar voegt daar British Racing Green aan toe voor de striping op de motorkap, het dak en de zijspiegels. Ook hier zijn de C-stijlen van de Clubman in carrosseriekleur gespoten. Binnenin gebruikt MINI dezelfde ledersoorten als in de Hyde Park.

De speciale uitvoeringen zijn te bestellen voor alle motoriseringen van de MINI hatchback en Clubman. De prijs van de pakketten bedraagt € 495.

Bron: MINI

Share →

One Response to Nieuwe MINI Hyde Park en Green Park

  1. Jerrie schreef:

    Tamelijk brits ja 🙂 HydePark het mooist

Posts per onderwerp

Contact

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Reageer op posts in de 'comments' of deel een bericht via Facebook en Twitter! Heb je nieuwstips? stuur naar: mail@miniblog.nl.

Copyright

© 2012 MINIblog.nl | alle rechten voorbehouden. MINIblog.nl is een zelfstandig nieuwsblog over MINI en is op geen enkele manier verbonden met BMW AG of BMW Group Nederland. MINI is een geregistreerd handelsmerk van BMW AG. Het is niet toegestaan artikelen te kopiëren of deze site te framen. Het is niet toegestaan RSS feeds te publiceren zonder onze toestemming. Bij citaten of links altijd MINIblog.nl als bron vermelden.