P90110558

MINI presenteert een nieuw designmodel voor de MINI Clubman met high-end details, exclusieve kleuren en luxe uitrusting. De MINI Clubman Bond Street beleeft zijn wereldpremière op de Geneva Motor Show 2013.

De MINI Bond Street heeft onder andere: Metallic lak Midnight Black, dak en spiegelkappen in de exclusieve kleur Cool Champagne, Lichtmetalen 17 inch wielen Twin Spoke Black met Cool Champagne details, Leather Lounge Deep Champagne bekleding, witte knipperlichten, Chrome line interieur en exterieur, automatische airconditioning en regen-en lichtsensor. De MINI Clubman Bond Street staat vanaf april bij de MINI Dealer vanaf 31.100,- euro voor een MINI Cooper Clubman Bond Street en de MINI Cooper S Clubman Bond Street vanaf 36.460,- euro. Ook de MINI Hyde Park is vernieuwd voor zowel MINI Hatchback als MINI Clubman varianten, nu met nog meer in het oog springende details en exclusieve kleuren. Het Hyde Park pakket is er vanaf 495,- euro.

Bron: MINI

Share →

Posts per onderwerp

Contact

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Reageer op posts in de 'comments' of deel een bericht via Facebook en Twitter! Heb je nieuwstips? stuur naar: mail@miniblog.nl.

Copyright

© 2012 MINIblog.nl | alle rechten voorbehouden. MINIblog.nl is een zelfstandig nieuwsblog over MINI en is op geen enkele manier verbonden met BMW AG of BMW Group Nederland. MINI is een geregistreerd handelsmerk van BMW AG. Het is niet toegestaan artikelen te kopiëren of deze site te framen. Het is niet toegestaan RSS feeds te publiceren zonder onze toestemming. Bij citaten of links altijd MINIblog.nl als bron vermelden.