P90168905-maximaal-mini-met-abonnemini-11-2014-600px

Een abonnement op een nieuwe MINI? Dat kan nu met AbonneMINI, een nieuw product van MINI Financial Services. Daarmee is het mogelijk om tegen een laag maandelijks tarief een nieuwe MINI te rijden. De abonnee betaalt alleen voor het gebruik, niet voor het bezit. Bovendien is er maximale vrijheid in de keuze voor de duur van het abonnement en het aantal te rijden kilometers per jaar.

Rijden in een nieuwe MINI One is al mogelijk voor € 299 per maand, inclusief BTW. In het maandbedrag zijn verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud, reparatie, schadeherstel, vervangen van banden en vervangend vervoer na 24 uur inbegrepen.

AbonneMINI maakt rijden en genieten van een MINI bereikbaarder en betaalbaarder dan ooit. Liefhebbers kunnen zelf bepalen hoeveel ze maandelijks willen besteden. Er is een abonnement mogelijk van één, twee of drie jaar en er is keuze uit de kilometerbundels Street (5.000 km/jaar), Road (10.000 km/jaar) en Highway (15.000 km/jaar).

Grote keuzevrijheid

MINI biedt AbonneMINI voor de 3- en 5-deurs benzineversies van de MINI One, de MINI Cooper en de MINI Cooper S. Abonnees hebben grote vrijheid om het abonnement naar persoonlijk gebruik samen te stellen. Upgraden van de kilometerbundel is bijvoorbeeld jaarlijks mogelijk. De opbouw van het maandelijkse tarief is bovendien transparant. Opties zijn stuk voor stuk vertaald naar maandelijkse (plus)tarieven. Wie een AbonneMINI afsluit, ziet dus direct op welk vast maandelijks bedrag hij of zij uitkomt. Optioneel zijn ook vervangend vervoer binnen 24 uur en een brandstofpas te regelen.

Online afsluiten

Het afsluiten van AbonneMINI kan via een speciale website: www.abonnemini.nl. Op de site is eenvoudig in vier stappen een eigen abonnement samen te stellen. Eerst wordt het gewenste jaarkilometrage ingevoerd, gevolgd door de looptijd van het abonnement, de uitvoering van de MINI en de eventuele opties. De gemaakte berekening kan daarna worden doorgestuurd naar een MINI dealer, waarna die contact opneemt om het abonnement te effectueren.

Geen bijtelling

MINI speelt met AbonneMINI in op de trend dat steeds meer mensen een auto voor een bepaalde periode willen gebruiken. Vooral voor ZZP’ers en mensen die van hun werkgever een mobiliteitsbudget krijgen, is dit de oplossing om voor een vast maandelijks bedrag te genieten van een MINI. De auto staat bovendien niet op naam van de zaak, dus geldt er ook geen fiscale bijtelling voor privégebruik.

Bron: MINI Nederland

Tagged with →  
Share →

Posts per onderwerp

Contact

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Reageer op posts in de 'comments' of deel een bericht via Facebook en Twitter! Heb je nieuwstips? stuur naar: mail@miniblog.nl.

Copyright

© 2012 MINIblog.nl | alle rechten voorbehouden. MINIblog.nl is een zelfstandig nieuwsblog over MINI en is op geen enkele manier verbonden met BMW AG of BMW Group Nederland. MINI is een geregistreerd handelsmerk van BMW AG. Het is niet toegestaan artikelen te kopiëren of deze site te framen. Het is niet toegestaan RSS feeds te publiceren zonder onze toestemming. Bij citaten of links altijd MINIblog.nl als bron vermelden.