F56_02_lifestyle_A0166141_gallery_720-640x360

Mogelijk wordt er op korte termijn nog een auto van de BMW Group gebouwd in Born.

Het Financieele Dagblad schreef gisteren dat de zaak tussen de Duitse autofabrikant en VDL Nedcar bijna rond is. Het zou gaan om een nieuwe versie van de MINI. In Born start deze zomer de productie van de MINI Hatch. Het lijkt ons het meest logische als dat de nieuwe vijfdeurs variant gaat worden.

Volgens een bestuurder van BMW kan NedCar een productie van 200.000 tot 250.000 auto’s aan. Die capaciteit wil BMW binnen drie jaar ook daadwerkelijk gaan benutten.

Bron: Financieele Dagblad

 

 

Tagged with →  
Share →

Posts per onderwerp

Contact

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Reageer op posts in de 'comments' of deel een bericht via Facebook en Twitter! Heb je nieuwstips? stuur naar: mail@miniblog.nl.

Copyright

© 2012 MINIblog.nl | alle rechten voorbehouden. MINIblog.nl is een zelfstandig nieuwsblog over MINI en is op geen enkele manier verbonden met BMW AG of BMW Group Nederland. MINI is een geregistreerd handelsmerk van BMW AG. Het is niet toegestaan artikelen te kopiëren of deze site te framen. Het is niet toegestaan RSS feeds te publiceren zonder onze toestemming. Bij citaten of links altijd MINIblog.nl als bron vermelden.