MINI biedt tot en met december 2012  een prijsverlaging op een groot deel van de MINI optiepakketten, dit  geldt voor alle MINI modellen. De geselecteerde pakketten worden nu  aangeboden voor een vaste prijs van 299,- euro.

Om de bestaande pakketten en prijslijsten van MINI duidelijker en  gebruiksvriendelijker te maken, worden vanaf november 2012 de  bestaande optiepakketten aangepast. In dit kader biedt MINI – de  laatste maanden van dit jaar – een spectaculaire prijsverlaging op de  bestaande pakketten. Voordeel voor de klant kan oplopen tot ruim  5.000,- euro.

Zo kost een Chilipakket op een MINI One (Hatchback) 299,- in plaats  van 3.548,-. De klant betaalt alleen mistlampen vóór en een  opbergpakket maar krijgt o.a. sportstoelen, half leer/half stof  bekleding, multifunctioneel stuurwiel met cruise control, automatische  airco, 15 inch lichtmetalen wielen, radio MINI Boost CD etc.  Verschillende pakketten zijn ook met elkaar te combineren. De klant  kan dus meerdere pakketten tegelijk bestellen om een zo compleet  mogelijke MINI te rijden vol met aantrekkelijke MINI opties.

De pakketten die tijdelijk worden aangeboden voor 299,- euro zijn:   Salt, Pepper, Chili, Red Hot, City, Lighthouse en Always Open. De  actieprijs is geldig tot en met 31 december 2012 en zolang de voorraad strekt. Meer informatie op mini.nl en bij de MINI dealer.

Share →

Posts per onderwerp

Contact

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Reageer op posts in de 'comments' of deel een bericht via Facebook en Twitter! Heb je nieuwstips? stuur naar: mail@miniblog.nl.

Copyright

© 2012 MINIblog.nl | alle rechten voorbehouden. MINIblog.nl is een zelfstandig nieuwsblog over MINI en is op geen enkele manier verbonden met BMW AG of BMW Group Nederland. MINI is een geregistreerd handelsmerk van BMW AG. Het is niet toegestaan artikelen te kopiëren of deze site te framen. Het is niet toegestaan RSS feeds te publiceren zonder onze toestemming. Bij citaten of links altijd MINIblog.nl als bron vermelden.