Op 11, 12 en 13 mei verzamelen alle MINI fans van over de hele wereld zich op het circuit Paul Ricard in Zuid-Frankrijk voor MINI United 2012. Dit wordt de vierde editie van MINI United. Een lifestyle event met heel veel muziek, race activiteiten, fans en vooral MINI’s!

Met pompende live band’s en DJ acts, snelle races en adembenemende stuntshows. Er wordt een uitgebreid programma voor MINI united 2012 voorbereid. Het MINI Motorsport team zal samen met de coureurs aanwezig zijn. Zij zullen vele demonstraties en rijtrainingen geven. Meer dan 2.600 bezoekers zullen de kans krijgen op het circuit te rijden. Of in hun eigen MINI of als bijrijder in een MINI Challenge race auto.

Onder het mom van ‘Hoe meer MINI’s, hoe meer vreugd!’ organiseert MINI Nederland in samenwerking met CarChallenge een speciale MINI United Challenge om met zoveel mogelijk Nederlandse MINI-rijders gezamenlijk naar Zuid-Frankrijk af te reizen. Met zoveel mogelijk MINI’s en bombarie vertrekken ze vanuit Nederland naar België. Daar rijden ze naar de stad Gent waar er op Vlaamse wijze wordt gelunchd. Hierna wordt de weg vervolgd naar het zuiden. Ze maken een MINI city trip door Parijs, uiteraard over de Champs-Elysees en drinken een cocktail in het MINIpaleis. Aansluitend dineren en overnachten ze net buiten de stad. De volgende dag gaan ze vroeg weg zodat er in de middag genoeg tijd is voor een MINI-competitie en een professionele fotoshoot. Aan het eind van de middag bereikt iedereen de eindbestemming, circuit Paul Ricard in Le Castellet waar alle MINI’s uit heel de wereld samen komen. All MINI ‘s United.

Via miniunited2012@CarChallenge.nl kunt je aangeven dat je mee wilt gaan , MINI zal je dan via de e-mail informeren over de verdere details van deze reis.

Tagged with →  
Share →

Posts per onderwerp

Contact

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Reageer op posts in de 'comments' of deel een bericht via Facebook en Twitter! Heb je nieuwstips? stuur naar: mail@miniblog.nl.

Copyright

© 2012 MINIblog.nl | alle rechten voorbehouden. MINIblog.nl is een zelfstandig nieuwsblog over MINI en is op geen enkele manier verbonden met BMW AG of BMW Group Nederland. MINI is een geregistreerd handelsmerk van BMW AG. Het is niet toegestaan artikelen te kopiëren of deze site te framen. Het is niet toegestaan RSS feeds te publiceren zonder onze toestemming. Bij citaten of links altijd MINIblog.nl als bron vermelden.