Het is nog even de vraag of we hem gaan zien op de a.s. AutoRAI 2015 maar de MINI Superleggera is nu al een fabelachtig mooie speedster. 

Gebaseerd op de Superleggera vison concept uit 2014, is deze sportwagen van MINI een blend van Brits en Italiaans design. Scherpe lijnen,  lichte materialen gecombineerd met krachtige motoren.  Het is de bedoeling dat deze schoonheid in 2018 bij de MINI dealers in de showroom staat. Dat betekend 4 jaar na concept introductie op het Concorso d’Elaganza Villa d’Este in mei 2014. De echte liefhebber moet dus even geduld hebben en hem bekijken op autoshows. Wij hopen dat MINI de Superleggera meeneemt naar de AutoRAI 2015!

 

 

Tagged with →  
Share →

Posts per onderwerp

Contact

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Reageer op posts in de 'comments' of deel een bericht via Facebook en Twitter! Heb je nieuwstips? stuur naar: mail@miniblog.nl.

Copyright

© 2012 MINIblog.nl | alle rechten voorbehouden. MINIblog.nl is een zelfstandig nieuwsblog over MINI en is op geen enkele manier verbonden met BMW AG of BMW Group Nederland. MINI is een geregistreerd handelsmerk van BMW AG. Het is niet toegestaan artikelen te kopiëren of deze site te framen. Het is niet toegestaan RSS feeds te publiceren zonder onze toestemming. Bij citaten of links altijd MINIblog.nl als bron vermelden.