De komende MINI Paceman is betrapt terwijl deze gewoon op straat stond. Volledig ongecamoufleerd. Waarschijnlijk om een fotoshoot te kunnen maken.

De Paceman wordt de volgende uitbreiding van de MINI familie. De driedeurs cross-over is er voor mensen die wel de hogere zitpositie van de Countryman willen, maar toch een iets sportievere auto zoeken. beetje BMW X6 ten opzichte van de X5. Op de foto zie je de Cooper S, met 184 pk sterke 1,6-liter turbomotor onder de kap. Uiteraard komen er ook gewoon Cooper, Cooper D en John Cooper Works-versies.

De MINI Paceman debuteert eind deze maand op de Autosalon van Parijs samen met de MINI Cooper S JCW GP en dan hopen we ook de definitieve specificaties te kunnen melden. Rond de jaarwisseling wordt de auto bij de MINI dealers verwacht.

Bron: Autoweek

Share →

One Response to MINI Paceman op straat gezien

  1. Weesie schreef:

    Ganz geile wagen! BMW zou een zes cilinder in moeten lepelen!

Posts per onderwerp

Contact

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Reageer op posts in de 'comments' of deel een bericht via Facebook en Twitter! Heb je nieuwstips? stuur naar: mail@miniblog.nl.

Copyright

© 2012 MINIblog.nl | alle rechten voorbehouden. MINIblog.nl is een zelfstandig nieuwsblog over MINI en is op geen enkele manier verbonden met BMW AG of BMW Group Nederland. MINI is een geregistreerd handelsmerk van BMW AG. Het is niet toegestaan artikelen te kopiëren of deze site te framen. Het is niet toegestaan RSS feeds te publiceren zonder onze toestemming. Bij citaten of links altijd MINIblog.nl als bron vermelden.