De MINI voelt zich vrijwel overal op de planeet zeer thuis. Mooi op tijd voor de zomer, kondigt MINI zijn komst aan bij de campinggasten.

Een luxueus ingerichte caravan met twee slaap inhammen en een dak-top tent (ook ontworpen voor twee personen) in de klassieke John Cooper Works kleurenschema zal de doe-het-zelf zomervakantie gangers het water in de mond doen lopen. De Britse premium autofabrikant nodigt ons allen uit om te dromen, terwijl het haar status als een universele leverancier van stijlvolle mobiliteitsoplossingen versterkt. Het doel is duidelijk: naar aanleiding van de onthulling van de MINI Clubvan Concept, de eerste MINI voor dagelijks zakelijk gebruik, op de Autosalon van Genève begin maart 2012, is het op 1 april tijd om de klant een zeer unieke MINI vakantie-ervaring te laten beleven.

Stijlbewuste globetrotters hebben het al lang erkend, de MINI krijgt een warm onthaal waar u ook bent. En de MINI Countryman bereikt zelfs plekken die zijn broertjes en zusjes achterwege laten. Na de ideale plek te hebben vastgesteld ontbreekt echter een geschikte MINI. En een op geschikte wijze geïmproviseerde manier van beddengoed voor de nacht. Neem de “Cowley” caravan. Die biedt alles wat u nodig hebt om in alle comfort kamp op te slaan: twee gezellige slaapplaatsen, een twin-pits gasfornuis, een watertank met pomp, een vaatwasser, een zonnepaneel om de on-board batterij te laden en een 230-volt aansluiting om de koelkast, TV / DVD en hi-fi stereo-installatie van spanning te voorzien.

“Maximum tour plezier op een minimale oppervlakte” is de formule van deze exclusieve pied-à-terre op wielen. Geheel in de geest van het creatieve gebruik van ruimte waar MINI om bekend staat. Het silhouet van de Cowley doet denken aan de ronde vormen van de deurbekleding in een MINI. En van beide kanten schuiven de deuren en ramen, net als in de Classic Mini tot en met 1969. De opvallende trailer is slechts 12 centimeter breder dan een MINI Clubman van spiegel tot spiegel en weegt net iets minder dan 300 kilogram. Inderdaad, met zijn uitstekende wendbaarheid is er geen gevaar voor het kenmerk van MINI: rijplezier.

Voor topsport modellen zoals de John Cooper Works is een trekhaak geen optie. Hiervoor is het de “Swindon” daktent die zorgt voor een nette oplossing. De tent kan eenvoudig worden gemonteerd op het dak van een MINI, MINI Clubman of MINI Countryman, en biedt slaapruimte voor twee personen. Deze maakt een stressvolle “last-minute op zoek naar accommodatie” vakantie een makkie. Na een passend dromerige plekje voor een ​​stijlvolle nacht te hebben vastgesteld, is het gewoon een kwestie van op het dak van de MINI klimmen, de bovenste helft van de daktent box optillen en lekker nestellen in je kant en klare bed. De daktent werkt zeer eenvoudig, of de locatie nu voor je schoonheidsslaapje is of op de Engels Shires of op de voet van de Kilimanjaro. Je slaapt in ieder geval buiten het bereik van het nieuwsgierige dierenrijk.

Het ontwerp van het dak-top tent box in gesloten toestand sluit naadloos aan met de MINI. Het onderste deel is geschilderd Midnight Black, de bovenste openende gedeelte in Chili Red – een combinatie die eerder exclusief voorbehouden was aan de John Cooper Works modellen. Kortom MINI is klaar voor de zomervakantie.

 

Bron: MINI

Share →

Posts per onderwerp

Contact

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Reageer op posts in de 'comments' of deel een bericht via Facebook en Twitter! Heb je nieuwstips? stuur naar: mail@miniblog.nl.

Copyright

© 2012 MINIblog.nl | alle rechten voorbehouden. MINIblog.nl is een zelfstandig nieuwsblog over MINI en is op geen enkele manier verbonden met BMW AG of BMW Group Nederland. MINI is een geregistreerd handelsmerk van BMW AG. Het is niet toegestaan artikelen te kopiëren of deze site te framen. Het is niet toegestaan RSS feeds te publiceren zonder onze toestemming. Bij citaten of links altijd MINIblog.nl als bron vermelden.